Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ACB LIGA

Real uspio izjednačiti, Tomić solidan

Ante Tomić
AFP
22.05.2010.
u 20:17

Suočeni s ispadanjem iz doigravanja za naslov španjolskih prvaka, košarkaši Real Madrida skupili su redove i gostujućom pobjedom 76-71 izjednačili četvrtfinalnu seriju protiv Cajasola na 1-1.

Posljednja utakmica ove serije na rasporedu je u ponedjeljak, a domaćin će biti Real.

Malo je nedostajalo da se Real Madrid oprosti od doigravanja ACB lige već u četvrtfinalu. Poraz 66-60 u četvrtak gurnuo ih je na rub eliminacije, no igrači Cajasola snage za novi udarac, i to pred svojim navijačima, nisu smogli.

Real je bio dominantna momčad ovog ogleda, a njihova je prednost na trenutke iznosila i više od 20 poena (Tomićev koš u 27. minuti za 48-27). Ipak, opuštanje pred kraj utakmice rezultiralo je smanjenjem vodstva, mada se mora naglasiti da Realovi igrači nisu strepili za pobjedu niti u jednom trenutku završnice.

Prvi strijelac "kraljeva" ponovno je bio Bullock sa 17 poena, dva je manje ubacio Garbajosa, a 10, uz pet skokova i dvije asistencije dodao hrvatski centar Ante Tomić.

Bolji od ostalih u redovima poražene momčadi bio je Savanović s 21 postignutim košem.

ACB doigravanje, četvrtfinale (druga utakmica):

Cajasol - Real Madrid 71-76

Serija je izjednačena na 1-1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije