Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat u Beogradu

U sukobu Delija i policije ozlijeđeno 20 'plavaca'

Poljska, Neredi, dan neovisnosti u Poljskoj (1)
Reuters/Pixsell
16.01.2013.
u 22:24

U sukobima navijača i policije ozlijeđeno je 20 policajaca i više civila. Teže su ozlijeđeni jedan policajac i jedan 19-godišnjak

Ratno stanje je sinoć vladalo na ulicama Beograda! Navijači Crvene zvezde i policija obračunavali su se po cijelom gradu, a u masovnim tučnjavama privedeno je više desetaka osoba, uglavnom maloljetnika. Jednom policajcu huligani su izbili sve zube kad su ga pogodili ciglom u glavu!

U sukobima navijača i policije ozlijeđeno je 20 policajaca i više civila. B92 piše da su teže ozlijeđeni jedan policajac i jedan 19-godišnjak.

Neredi su počeli uoči sinoćnje košarkaške utakmice Eurokupa između Crvene zvezde i Galatasaraya (74:91) kad je ispred dvorane Pionir više od 1000 navijača ostalo bez ulaznica i mogućnosti da uđu na tribine. Opći obračun među Delijama zatim se pretvorio u sukob s policijom, a huligani su tukli i napadali snage reda čak i ispred sjedišta beogradske policije.

Ključne riječi

Komentara 15

RA
rafaell
08:09 17.01.2013.

ajmo ajde svi u napad

PA
padobranacn
22:30 16.01.2013.

Zaista dok se takvim huliganima ne odrede visoke zatvorske kazne bez obzira o kojoj se drzavi radilo nece biti mira..

Avatar ljutatrava
ljutatrava
22:47 16.01.2013.

..neka je sa srećom jednima i drugima...samo neka se mlate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije