Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga za Sutonom

Radošević i Zubčić ostaju, Andrić dvoji

Cibona - Zagreb
Željko Hladika/PIXSELL
20.07.2010.
u 20:48

O dolasku Stipčevića i Cara iz Zadra zasad pod tornjem mudro šute, no priča se da je to gotova stvar. Dalibor Bagarić dobio je ponudu iz Caserte.

Nakon brojnih odlazaka (Tomas, Vukušić, Gordon, Troha, trener Perasović), u Ciboni su odlučili dovesti pojačanja za sljedeću sezonu.

Već se dugo šuška o dolasku dvojice Zadrana, Roka Stipčevića i Marka Cara, no u klubu o tome i dalje mudro šute.

Bogdanović važe


– Više ćemo o pojačanjima znati za nekoliko dana. Zasad je sigurno da u klubu ostaju Radošević i Zubčić kojima će biti isplaćena sva dugovanja – rekao je Zdravko Radulović, novi trener Cibone.

Što je s Bogdanovićevim ostankom?

– To nam je primarni zadatak. Pregovaramo s njim i naravno da želimo da ostane jer bi nam bio ključni igrač sljedeće sezone – istaknuo je Radulović.

No, Bogdanović ima ponudu iz Rima i ako Cibona do danas ne prikupi novac za dugovanja, Bojan će otići.

Lukši Andriću istekao je ugovor, no reprezentativni centar zasad nema konkretnu inozemnu ponudu pa nije isključeno da ostane u Ciboni. Što se još prinova tiče, navodno je dogovoren dolazak Drage Pašalića i Jure Lalića. Klub je zainteresiran i za dovođenje Karla Vragovića, no njegov klub Dubrava traži odštetu.

Vrbanc otkriće sezone


U klub bi se, iz druge momčadi Bosne, trebao vratiti Sven Smajlagić, a pod tornjem bi rado vidjeli i Gorana Sutona koji je prije dvije godine igrao na završnom turniru NCAA lige, a lani se nije previše naigrao u moskovskom Spartaku. U NBA ligi nisu za njega zainteresirani, a Ciboni bi 209 centimetara visok centar i te kako dobro došao. Pogotovu ode li Dalibor Bagarić za čije je usluge zainteresirana talijanska Caserta. Talijani bi uz Bagarića doveli i Nigerijca Ojedeyia.

– Ne znam zašto nitko ne spominje Gorana Vrbanca. Zbog ozljede nije puno igrao, ali u novoj sezoni on će našim suparnicima biti najveće iznenađenje. Uvjeren sam da će ove sezone igrati sjajno – zaključio je Zdravko Radulović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije