Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barem je sezona spašena

Privrednici Zadru uplaćuju oko milijun kuna

'ZADAR, 22.03.10 Zdenko Micic, direktor KK Zadar Photo: Dino Stanin/PIXSELL'
'Dino Stanin/PIXSELL'
26.03.2010.
u 15:48

Na račun Košarkaškoga kluba Zadar sjest će oko milijun kuna pomoći zadarskih gospodarstvenika. To očekuje direktor kluba Zdenko Mičić, koji tvrdi da su uplate već krenule i da bi konačna svota trebala biti poznata sljedeći tjedan.

– Pomoć zadarskih gospodarstvenika od oko milijun kuna, koliko očekujemo, bit će nam dovoljna za završetak sezone. Svima zahvaljujem – rekao nam je Zdenko Mičić.

Podsjetimo, zadarski privrednici reagirali su na apel zadarskoga gradonačelnika Zvonimira Vrančića prošli tjedan, kada je objavio da klub duguje oko 40 milijuna kuna i da je upitno hoće li se sljedeće sezone i natjecati u košarkaškoj ligi.

Zadrani za spas Košarkaškoga kluba namjeravaju provesti privatizaciju, a po kojem modelu, znat će se na jesen. Već je sada izvjesno da će dio vjerovnika svoja potraživanja pretvoriti u svoje udjele u privatiziranom KK Zadar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije