Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruska Superliga

Popović i Lončar odveli Uniks do pobjede

Marko Popović
AFP
04.11.2009.
u 21:08

Izvrsne učinke ostvarili su hrvatski košarkaški reprezentativci Marko Popović i Krešimir Lončar u trećoj pobjedi Uniksa u 3. kolu ruskog prvenstva.

Kazanjska je momčad bila bolja od Spartaka iz Sankt Peterburga 80-78, a vodeći igrači u pobjedi domaćina bili su hrvatski razigravač i centar.

Marko Popović tako je u pobjedu ugradio 25 poena (dvica 4/7, trica 2/9, slobodna bacanja 11/12), te imao tri asistencije za 34 minute igre, dok je Lončar s pozicije centra utakmicu zaključio s 16 ubačenih koševa i sedam uhvaćenih lopti za 31 odigranu minutu. Gađao je Splićanin 4/8 za dvicu, 1/1 za tri poena, te 3/4 s linije neometanog šuta.

Zahar Pašutin je ubacio 21 za poraženu momčad kojoj je ovo bio i treći uzastopni poraz na otvaranju prvenstva.

Ruska Superliga, 3. kolo:

Uniks - Spartak 80-78

Redoslijed: 1. Triumph 3-0, 2. Uniks 3-0, 3. Lokomotiv 2-1, 4. CSKA 2-0 (-1), 5. Himki 1-1 (-1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije