Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDRO KNEGO

"Plaća nam je bila koliko danas dobije naš najskuplji igrač sam"

Andro Knego
Robert Anić
23.04.2010.
u 11:20

U poluvremenu Cibonine utakmice s Olimpijom, na parket Arene istrčat će osmorica Ciboninih prvaka Europe iz 1985., njihovi liječnici i dvojica trenera.

Dakle, na slavnu klupsku prošlost podsjetit će nas Andro Knego, Mihovil Nakić, Aleksandar Petrović, Zoran Čutura, Sven Ušić, Franjo Arapović, Branko Vukičević i Adnan Bečić, ali i tadašnji glavni trener Mirko Novosel i pomoćnik mu Željko Pavličević. Na teren će izaći i tadašnji liječnici Ivan Fattorini i Božidar Fučkar, koji nam je kazao:

- Mirko je predložio da dođemo u odijelima u kojima smo bili tada, a ja sam ga pitao hoće li on doći u svojoj trofejnoj trenirci koju čuva u svom privatnom muzeju.

Današnji direktor kluba Knego prisjeća se zanimljivog detalja:

- Mislim da je tada plaća desetorice igrača bila koliko je danas jednoga, najbolje plaćenog, cibosa.

Franjo Arapović tada nije ulazio u igru, no pun je sjećanja:

- Bez obzira na štrajk grčkih prijevoznika, u Pireju je bilo toliko naših navijača da nismo vjerovali da igramo u Ateni. Pamtim i da nam je večer prije finala Realov centar Robinson unaprijed čestitao na naslovu - kaže Franjo koji na polufinale dovodi nasljednika Marka.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:25 23.04.2010.

Zašto se ne kaže kolike su te plaće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije