Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan poslije šoka

Peras: Ne priznajem poraz!

Velimir Perasović
Igor Kralj/PIXSELL
26.04.2010.
u 20:23

I dan nakon Kecmanove trice koja je nestvarnija od onih 15.600 gledatelja na košarci, Velimir Perasović je duboko proživljavao nevjerojatan poraz svoje momčadi.

Poznavajući ga, prežvakavat će to do kraja života. Kaže da mu se to u dugoj igračkoj karijeri i kratkoj trenerskoj nikad nije dogodilo.

– Ta kome se to još dogodilo, da izgubi finale tricom primljenom preko centra za samo 0.6 sekundi!

Zapisnički stol protiv nas

Za šest desetinki čovjek napravi dva treptaja oka, pa je Peras uvjeren da je za to vrijeme nemoguće postići koš s te razdaljine jer takav izbačaj, s puno snage, dulje traje.

– U to sam uvjeren. Uostalom, čak i suci na svojim seminarima govore da je to nemoguće.

Cibonin strateg zamjera ljudima sa zviždaljkama što nisu raščistili parket prije nego što su dopustili nastavak igre.

– Suci su nas trebali izbaciti s terena, ako treba i s tehničkom, a ne pustiti igru dok su u terenu naši igrači s klupe, pomoćni trener, ja, Rozić koji uopće nije u zapisniku, kamerman i tko zna tko još. Zanima me što bi sudili da se netko od partizanovaca zaletio u kontru i zabio u Rozića. Suci se očito nisu snašli.

Po njegovim riječima, svoju je ulogu u šokantnom porazu odigrao i zapisnički stol.

– Kecmanu su počeli vrijeme mjeriti prekasno. Oštećeni smo, oduzet nam je naslov!

Pri svemu tome ne bježi niti od vlastite odgovornosti radi preranoga slavlja.

- Mislili smo da je utakmica gotova, počeli smo slaviti, a nismo smjeli. Kad mi je sudac to rekao okrenuo sam se i vidio ljude na terenu - zaključio je Peras.

Komentara 29

OB
-obrisani-
20:35 26.04.2010.

Peras je legenda i ne priznaje poraz. I treba dalje slaviti i veseliti se pobjedi do 0,6 sekunde prije kraja..Ona Kecmanova trica je ionako stigla tako iz daleka i tako silovito da je večina u dvorani nije primjetila..Najbolje je ne priznati poraz i slaviti dalje. Ako je moguće uz Thompsonu pjesmu da ne krenu suze i bol u duši...

OD
odisej
20:43 26.04.2010.

Cirkuuus, sirkuuuus, ahhhaaaaahha. Evo poce mi pucati kapkci ocni od smjeha. KRAJ je onda kada ga PISTALJKA odsvira. To je osnovno pravilo u sportu. Lopta je prosla kroz obruc. To se zove SPORT. Pruzi ruku i cekaj novo \'sutra\'.

XP
Xpbatcka
20:29 26.04.2010.

Dati kos u pola sekunde je i te kako moguce i nije nesto sto se desilo sinoc po prvi put. Culi smo ko su sve krivci za ovaj poraz a na kraju ce biti da je za ovo sve krivava vulkanska prasina sa Islanda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije