Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar

Pepsi Božić: Strah me za Bojana Bogdanovića, gdje je nestao?

'Croatia\'s Bojan Bogdanovic (C) is sanwiched by Finland\'s Antti Nikkila (L) and Shawn Huff (R) during their EuroBasket 2011 group C qualifying match Croatia vs Finland at Alytus Arena in Alytus on A
'PETRAS MALUKAS'
04.09.2011.
u 18:04

Treba poraditi na organizaciji igre, u našoj još uvijek nisu poznate uloge koje su trebale biti dodijeljene za vrijeme priprema.

Bodovi i otvorena šansa da se plasiramo dalje, jedino je što će se pamtiti nakon Crnogoraca jer cjelokupni dojam daleko je od očaravajućeg. Kapital od 10-15 koševa mora se znati sačuvati, pad smije biti minimalan, a umjesto toga dopuštamo da nam voda stalno dolazi do grla što će nam se kad-tad obiti o glavu.

Treba poraditi na organizaciji igre, u našoj još uvijek nisu poznate uloge koje su trebale biti dodijeljene za vrijeme priprema. Umjesto da se vidi kontinuitet, da je jasno tko što i kada radi, ispred klupe se 'gata' za vrijeme utakmice. I dalje se ne zna koji će igrač 'odglumiti' cijeli film, a koji poginuti u nekoj akciji.

Bojim se za Bojana Bogdanovića koji je bio sjajan u prva dva kola pa nestao, to bi moglo stvoriti ozbiljne probleme. Uz sjajnog Tomića, daj nam Bože još ovakvog Popovića. Ne mogu reći je li sinoć bio pravi, to će tek morati dokazati, jer ne živi se na slavi od jučer.

Komentara 2

JO
jolly
18:11 04.09.2011.

Bravo Pepsi. Konačno smo čuli i mišljenje struke.

TO
tomokaro
21:29 05.09.2011.

Ma dajte molim vas sportaš treba nekako izgledati treba biti obrazovan ne može svaštariti pa čak i politizirati ne može misliti kako će omastiti brk lovom i konačno treba imati nekakvu inteligenciju a da ne govorim kulturu u ophođenju. Kada ćemo imati takove ljude u sportu onda će i naš sport barem kolektivni biti na nivou jer individualni već jeste jer se tamo onemogučuje da uđu oni koji ne zadovoljavaju naprijed navedene kriterije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije