Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alberto Herreros

''Nisam vidio momčad poput Barcelone još od Kukočeve Jugoplastike!''

Regal FC Barcelona
Agencije
20.04.2010.
u 20:53

Alberto Herreros, proslavljeni bivši španjolski košarkaš koji danas obnaša dužnost tehničkog direktora u madridskom Realu, u izjavi za Marcu odaje veliko priznanje najvećem rivalu Barceloni.

- Barcelona je trenutno iznad nas, kao i iznad svih ostalih europskih klubova. Tako moćnu i dominantnu momčad nisam vidio još iz vremena splitske Jugospastike u kojoj su igrali Toni Kukoč i Dino Rađa, a vodio je Božo Maljković. Moramo se s time suočiti – kaže Herreros, bivši igrač Estudiantesa i Reala, koji je bio najbolji strijelac Svjetskog prvenstva 1998. godine u Grčkoj.

Navijači Reala i danas pamte njegovu tricu u posljednjim sekundama pete i odlučujuće utakmice finala doigravanja ACB lige 2005. godine. Tada 36-godišnji Herreros je zabio tricu za pobjedu Reala protiv Tau Ceramice 70:69 i naslov prvaka za ''kraljevski klub'', iako je momčad iz Vitorije u zadnjoj minuti dvoboja imala 8 poena prednosti!

Herreros je dodao da Real ove sezone neće odustati od borbe za naslov prvaka, usprkos komplimenta kojim je počastio rivala Barcelonu.

- Imamo još dosta prostora za napredak. Ja sam optimist i vjerujem da ćemo se boriti za naslov prvaka ACB lige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije