Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir u Vilniusu

(Ne)moguća misija: Cibona kreće u euroligaške kvalifikacije

\'29.12.2009., Zagreb, Kosarkaski centar Drazen Petrovic, osmina kupa Hrvatske, utakmica izmedju Cibone i Kastela. Marin Rozic. Photo: Luka Klun/PIXSELL\'
Luka Klun/PIXSELL
29.09.2011.
u 09:22

Od danas do nedjelje Cibona u Vilniusu ima priliku postati jedini klub koji u proteklih 20 godina nije propustio ni jednom Euroligu. No, uz Lietuvos Rytas, Asvel i Galatasaray to se čini gotovo nemogućim

Na konstataciju kako je realno da Cibona ove sezone igra u Eurokupu, Cibonin trener Josip Vranković kaže:

– Mogu se s time složiti. Ako se uspoređujemo sa suparnicima, naša momčad nije za Euroligu.

Cibona u 1. kolu danas (17 sati) igra protiv Choleta i, ako pobijedi, ide na boljeg iz susreta između Budućnosti i domaćina turnira Lietuvos Rytasa. Za Euroligu bi još trebala pobijediti najboljeg između Asvela, Gravelinesa, PAOK-a i Galatasaraya.

– Cholet je imao problema s ozlijeđenima, otpao je Hite, ali je zato došao Nichols, a moguće je da nas u Litvi dočeka i s novim razigravačem. Nama su Suton, Chase i Žižić došli kasnije pa nismo u optimalnoj formi – ističe Vranković.

Kapetan Marin Rozić osmu je sezonu u Ciboni.

– Sviđa mi se ideja o igračkoj širini, o agresivnoj igri s puno trčanja. Momčad je zdrava i dobro sastavljena – najavljuje Roza.

Komentara 3

DU
dubrovnik2011
11:16 29.09.2011.

prolaze oni to

Avatar vaha
vaha
13:33 29.09.2011.

s vrankovicem? - nema sanse pa da imaju i cijelu petorku iz americke reprezentacije....

JO
jolly
14:36 29.09.2011.

Zašto bi bila nemoguća misija? Igračke kvalitete su tu. Jedini problem je trener koji je sretan ako pobjede reprezentaciju Donje Dubrave s više od 2 koša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije