Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kadetsko ph za žene

Nakon juniorske titule uzele i kadetski šampionski tron

Medveščak košarkašice
VL
07.06.2010.
u 14:34

Nakon što su u svibnju osvojile juniorski naslov, košarkašice Medveščak Tramonta prošetale su se i do kadetskog naslova.

Ovog vikenda su se u Šibeniku četiri najbolje ženske kadetske ekipe u Hrvatskoj - Medveščak Tra-Mont, Dubrava, Croatia 2006 i Jolly JBS Šibenik borile za ovogodišnji ženski kadetski košarkaški primat.

Igračice koje su nosile ekipu Medveščaka do juniorskog naslova, do kojeg su prije petnaest dana došle na vrućem terenu u Imotskom u susretu protiv vrlo dobre domaće ekipe Rhee, očekivano su došle i do kadetskog naslova prvakinja Hrvatske.

Impresivan niz

U Sportskoj dvorani Ražine u Šibeniku Medekice su to učinile na impresivan način.

U polufinalu su porazile ekipu Croatije 2006 rezultatom 116:50, a onda su u finalu nadigrale Dubravu 98:46.

Ekipu trenera Medveščak Tra-Monta Željka Alatovića činile su: Ana-Marija Begić, Lana Pačkovski, Darija Mijatović, Anja Kukolja, Lucija Milošević, Marina Kalebić, Ivana Tikvić, Dana Šarić, Anja Majstorović i Paula Jurjević.

Dubrava srebrena

Dubravašice su, kako kaže njihov trener Jokić, zadovoljne i osvajanjem srebrne medalje nakon što su u polufinalu svladale domaći Jolly JBS. Treće mjesto osvojila je Croatia 2006 pobjedivši domaći Jolly JBS Šibenik rezultatom 73:70.

Anja Majstorović, sjajna košarkašica Medveščaka koja je bila najbolja igračica juniorske završnice, sada je proglašena i najboljom igračicom kadetskog Final Foura. Njezina suigračica Lana Pačkovski bila je najbolji strijelac turnira. Tako su na ovom turniru ženske zagrebačke košarkaške ekipe potvrdile svoj primat i superiornost u hrvatskoj ženskoj košarci. Pauze nema jer slijede reprezentativne pripreme za europske nastupe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije