Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNIORSKA EUROLIGA

Mladi mravi poraženi od Selekcije Kine

\'26.10.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Euroliga, 2. kolo, KK Zagreb CO - Panathinaikos. Dario Saric.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
11.05.2012.
u 16:27

Najefikasniji u redovima mladih Mrava su bili Dario Šarić sa 25 koševa, 21 skokom i 6 asistencija i Dominik Mavra sa 19 koševa i 6 asistencija

U drugoj utakmici juniorske Eurolige juniori Zagreba igrali su protiv kineske momčadi Team China. Zagreb je izgubio 75:70. Mravi su odlično otvorili utakmicu i briljirali su u prvoj četvrtini, kada su poveli Kineze 28:16, ali nakon toga slijedi puno slabija igra. Momčad Team China je u drugoj i trećoj četvrtini utakmice ne samo smanjila prednost koju je Zagreb napravio u prvoj četvrtini utakmice, nego i prešla u vodstvo koje je na kraju treće četvrtine bilo 62:53. U zadnjoj četvrtini utakmice Mravi su pojačali tempo i smanjili prednost, ali u samoj završnici nisu bili precizne ruke i kineska momčad odnosi pobjedu.

Najefikasniji u redovima mladih Mrava su bili Dario Šarić sa 25 koševa, 21 skokom i šest asistencija, Dominik Mavra sa 19 koševa i šest asistencija te Toni Turkalj sa 6  koševa, kod kineske momčadi to su bili Gao Shang sa 35 koševa i Han Delong sa 21 košem.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar usainbolt
usainbolt
09:51 12.05.2012.

jel mi može neko objasniti zašto na završnici juniorske eurolige igra Kina? hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije