Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doigravanje NBA

Miami pregazio Indianu i poveo sa 3:2 u polufinalnoj seriji

Dwyane Wade
23.05.2012.
u 09:19

Već uobičajeno, najbolji u momčadi domaćina bili su James i Wade, ali im se ovoga puta sa 13 koševa pridružio i Battier

Košarkaši Miamija uvjerljivo su slavili u polufinalnoj utakmici Istočne konferencije. Na svom su parketu bili su bolji od Indiane sa 115:83, i tako poveli sa 3:2 u seriji.

Miami je odlično otvorio utakmicu i poveo sa 19:8, za što je najzaslužniji bio Shane Battier koji je ubacio tri trice. Prvo poluvrijeme završilo je s podnošljivih devet razlike za Miami, ali se u drugom poluvremenu igra Indiane raspala, ponajviše zbog ozljeda Dannyja Grangera i Davida Westa. Nekoliko minuta prije kraja momčad s Floride vodila je s čak 37 razlike, a završilo je sa 32 koša prednosti.

Već uobičajeno, najbolji u momčadi domaćina bili su James i Wade, ali im se ovoga puta sa 13 koševa pridružio i Battier. LeBron je ubacio 30 koševa uz deset skokova i osam asistencija, dok je Wade postigao 28 koševa. Kod gostiju George je postigao 11 koševa te Granger i West po deset.

Miami će već u noći s četvrtka na petak imati meč-loptu za plasman u finale. Upitno je hoće li u toj utakmici za Indianu igrati Granger i West jer još se ne zna težina njihovih ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 1

DJ
djenifa
14:08 23.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije