Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI SREDNJOŠKOLSKI PRVAK

Marko Petrović će igrati za USF

Košarka
04.05.2010.
u 10:52

San Francisco Chronicle donosi u utorak informaciju kako će mladi hrvatski košarkaš Marko Petrović studirati na USF-u (University of San Francisco) i igrati za njegovu košarkašku momčad.

Petrović (18) je nedavno postao prvi Hrvat koji je osvojio srednjoškolski naslov prvaka SAD-a. Ostvario je to igrajući za Findlay Prep koji je u finalu pobijedio Montverde.

Marko je sin Aleksandra Petrovića, hrvatske košarkaške legenda i današnjeg trenera Cedevite, a San Francisco Chronicle posebno podsjeća da je nećak Dražena Petrovića, člana košarkaške Kuće slavnih.

Podsjetimo, nedavno se sveučilištu Pennsylvania State obvezao Marin Kukoč, sin još jednog velikana hrvatske košarke Tonija Kukoča.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije