Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRADE

Marcus Camby stiže u Portland

Košarka
16.02.2010.
u 19:01

Portland Trail Blazersi i LA Clippersi dogovorili razmjenu košarkaša. Clippersi će dati centra Marcusa Cambyja za Travisa Outlawa, Stevea Blakea i doplatu od tri milijuna dolara.

Informira o tome Yahoo! Sports navodeći da se Camby u utorak oprostio od suigrača i vodstva momčadi iz Los Angelesa, te da dogovor još samo treba blagosloviti NBA organizacija.

Camby, 35-godišnji centar kojeg Blazersi uzimaju nakon što su ostali bez ozlijeđenih Grega Odena i Joela Przybille, nije zadovoljan takvim raspletom. Posljednju sezonu ugovora vrijednu 9.1 milijun dolara želio je odraditi u Clippersima. Usput, nezadovoljan je bio i u ljeto 2008. godine, kada su ga Nuggetsi proslijedili u Clipperse.

Nisu zadovoljni navodno niti njegovi suigrači, koji misle da su se najboljega obrambenog igrača prejeftino riješili za do kraja sezone ozlijeđenoga krilnog igrača Outlawa i beka-rezervista Blakea.

Camby je ove sezone prosječno ubacivao 7.7 koševa uz 12.1 skok. Blake (29) je u 51 utakmici ove sezone prosječno ubacivao 7.6 koševa uz četiri asistencije. Outlaw (25) je odigrao samo 11 utakmica ove sezone do loma kosti u desnom stopalu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije