Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posudba Dinamova gazde

Mamić Ciboni dao 8 milijuna kuna i opet je spasio potopa

\'13.07.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Neftchi Baku. Zdravko Mamic, izvrsni predsjednik.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
26.09.2011.
u 23:00

Nogometni klub Dinamo, najbolje stojeći sportski klub u Hrvatskoj, opet je spasio Cibonu od potopa

Kad su se našli pred zidom, čelni ljudi nekad velikog košarkaškog kluba, uz vjerojatno i lako zamislivo posredovanje gradonačelnika Milana Bandića, obratio se Dinamovu izvršnom predsjedniku Zdravku Mamiću.

Ma koliko god bio osuđivan zbog osebujna karaktera i nekontrolirana temperamenta, Maminjo je i nerijetko senzibilan za probleme svoje socijalne i sportske okoline. Nije ovo prvi put da Dinamo posuđuje novac Ciboni, no nikad nije dao, neslužbeno saznajemo, čak osam milijuna kuna.

Dakako, to nije poklon bon već posudba sportskom prijatelju, pretpostavljamo, bez kamata.

- Znam da su došli novci u klub, no ne znam od koga su. Bez tog novca ne bismo mogli započeti sezonu jer su nas pritiskali igrači koji su tražili zaštitu ugovora kod Hrvatskog košarkaškog saveza. Novci će u Cibonu dolaziti, kako oni od grada tako i oni od sponzora, no sve njih zasad preusmjeravamo u nagodbe s vjerovnicima. Ti novci ne dolaze odjednom, a mi smo se odjednom našli u situaciji da za dva dana moramo pronaći veliku svotu novca pa nas je ovo spasilo - kazao je sportski direktor kluba Nikša Prkačin.

Ključne riječi

Komentara 33

GU
Gustavo
23:26 26.09.2011.

Sumnjam da je bez kamate, izgleda će maminjo i Cibonu uskoro preuzeti.

VL
vladek
07:05 27.09.2011.

Gdje bi bio Dinamo da nije tamo Mamić.Molim samo pametne odgovore na to.Več odavno bi bio za rešetkama da je šta skrivio.

BI
bilikamen
01:31 27.09.2011.

ko da se naradio za taj novac. lako je dijeliti tuđe i s tuđim se turcem turčiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije