Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cibona

Lutz: Mašića smo pustili jer je bio nezadovoljan

Danijel Lutz
Sanjin Strukic/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
05.01.2013.
u 09:30

U 16. kolu NLB lige Cibona u subotu gostuje u Beogradu kod Partizana (21 sat), dok Cedevita u dvorani II Doma sportova dočekuje Split (17)

Blagdanska stanka? Kažite to košarkašima Cibone, a oni će vam se vjerojatno samo nasmijati. Od utakmice sa Szolnokijem 23. prosinca do današnje kod Partizana (21 sat), izuzev Badnjaka i Božića, cibosi su trenirali svaki dan.

– Dobro su prihvatili taj težak rad koji je bio nadoknađivanje i fizičkih i taktičkih elemenata. Kod Partizana, pokazalo se, ni CSKA ni Barcelona nisu favoriti, no idemo evidentirati što smo napravili – kazao je trener Daniel Lutz. Posebno će se morati iskazati razigravač Smush Parker o čijem će se ostanku odlučivati dan nakon utakmice, no sudeći po Lutzovim riječima, dat će mu još mjesec dana \"fore\".

– Pokazao je veliku inicijativu, izgubio 4,5 kilograma u mjesec dana, a ovo mu je idealna prilika da izbori ugovor. U Beograd cibosi putuju bez Ante Mašića koji se, nezadovoljan statusom, preselio u Cedevitu.

– Bio je on poželjan dio našeg kolektiva s obzirom na kvalitete koje je pokazao u regionalnoj ligi, no nismo mu željeli stvarati probleme. Neka mu je sa srećom u klubu u koji je otišao – zaključio je Lutz.

Ključne riječi

Komentara 1

GO
Gost
17:08 05.01.2013.

zašto htv forsira šugavu cedevitu nauštrb klubova s tradicijom i navijačima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije