Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup Kreše Ćosića

Košarkaši Zaboka preko Kaštela žele do spektakla s Cibonom

'05.12.09. Bedekovcina, Hrvatska  Kosarkasi Zaboka uvjerljivom su pobjedom svladali Svjetlost iz Slavonskog Broda rezultatom 91:70  Photo: Matija Topolovec/PIXSELL'
'Photoshop'
18.12.2009.
u 11:55

Protivnik zabočkim košarkašima u drugome kolu Kupa Krešimira Ćosića bit će momčad Kaštela, koja je u prvome kolu pobijedila Trogir 88:71.

 Zabočani su u prvome kolu bili slobodni. Utakmica protiv Kaštela, koje su u prvenstvenoj utakmici također u svojoj dvorani Zabočani uvjerljivo pobijedili, igrat će se u Bedekovčini sutra u 19 sati.

U slučaju pobjede Zabok će 29. siječnja igrati protiv Cibone. Ta bi se utakmica prema ždrijebu trebala igrati u Zagrebu, no Zabočani će pokušati nagovoriti Zagrepčane da pristanu na gostovanje u Bedekovčini, kao što su pristali prošle godine, što je bio do sada nezapamćeni košarkaški spektakl u Zagorju.

Inače, Zabok je u prvome kolu pauzirao jer je nakon prvih devet kola A-1 lige bio među prva četiri kluba.

Na kraju je završio treći, zahvaljujući dragocjenoj pobjedi u prošlome kolu kod Šibenika (95:86). Prvenstveno natjecanje u A-1 ligi košarkaša nastavlja se 9. siječnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije