Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŽENOV KUP

Kadetima Cibone naslov prvaka, briljirali Mazalin i Arapović

\'20.01.2011., Zagreb -   Marko Arapovic sin Franje Arapovica sa 14 i pol godina postao je najmladji prvotimac Cibone u povijesti. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL\'
Jurica Galoic/PIXSELL
27.05.2012.
u 23:13

Glavni kandidati za ovogodišnje finale Kupa \'\'Dražen Petrović\'\' (22./23. rujna) su Cedevita i Cibona, no s obzirom na rezultate seniora i mlađih kadeta i Split i Zagreb još imaju izgleda

Nakon pobjede u finalu juniorskog prvenstva Hrvatske, Cedevita nije uspjela osvojiti i kadetski naslov. U čvrstoj i pomalo nervoznoj utakmici bolji su bili kadeti Cibone, predvođeni sjajnim Arapovićem i Mazalinom (89:79).

Tom pobjedom kadeti Cibone su svom klubu donijeli drugo mjesto u poretku za kup ''Dražena Petrovića'', dok prvo mjesto i dalje uvjerljivo drži Cedevita. U utakmici za treće mjesto Fenix je pobijedio Zagreba te ga na taj način udaljio od ulaska u veliko rujansko finale. Ugodno iznenađenje visok plasman Darde, koja pokazuje da se u tom klubu ozbiljno radi s mladima, dok Split i Zadar, čiji se kadeti, odnosno juniori, uopće nisu plasirali na poluzavršnice PH, za sada ne mogu računati na visok plasman.

Kvarner je i sa juniorima i s kadetima uspio izboriti poluzavršnice, pa se probio na visoku sedmu poziciju, dok posljednje dvije pozicije u TOP10 drže Osječki sokol i Dubrava svaki sa po jednim plasmanom na poluzavršnicu. Ostalo je još ispratiti rasplet kod seniora i mlađih kadeta da bismo saznali konačan ovogodišnji poredak kupa ''Dražen Petrović''. Glavni kandidati za ovogodišnje finale su Cedevita i Cibona, no s obzirom na rezultate seniora i mlađih kadeta i Split i Zagreb još imaju izgleda. Izgleda da će se konačan rasplet dogoditi na završnici mlađih kadeta početkom lipnja u Splitu.

Da podsjetimo završno natjecanje u kupu ''Dražen Petrović'', igrat će 22./23. rujna 2012. u KC „Dražen Petrovića“, kada će se proglasiti najbolji košarkaški klub u Hrvatskoj za 2012. godinu.

Poredak Kupa ''Dražen Petrović'':

1. Cedevita 90
2. Cibona 75
3. Zagreb 65
4. Fenix 50
5. VROS Darda 34

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije