Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKE UPRAVE

Jusup ostaje na klupi Zadra

Danijel Jusup
Arhiva VL
10.03.2010.
u 19:54

Čelnici košarkaša Zadra na sjednici su donijeli dvije odluke od kojih je bitnija da promjene na trenerskom mjestu neće biti.

Trener košarkaša Zadra Danijel Jusup, unatoč najavama o mogućoj smjeni, ostat će na klupi momčadi s Višnjika, odlučio je u srijedu Upravni odbor zadarskog kluba na svojoj sjednici.

Jupe je, unatoč samo jednoj pobjedi u devet odigranih utakmica (uvjerljivo slavlje na gostovanju kod Heliosa iz Domžala, inače pretposljednje momčadi regionalne NLB lige), ostao trener Zadrana voljom većine prisutnih članova uprave, koji su jedva uspjeli okupiti kvorum potreban za održavanje sjednice.

– Uprava je podržala trenera Danijela Jusupa, koji je posljednjih dana bio izložen medijskom linču – kazala je glasnogovornica kluba Slavica Vulin te dodala kako su čelnici kluba raspravljali i o teškom financijskom stanju u kojem je trenutačno košarkaški klub Zadar.

No, unatoč povećim dugovima Upravni je odbor u klubu odlučio zaposliti još jednu osobu, i to sportskog direktora. Njega će izabrati na javnom natječaju, koji će biti raspisan sljedeći tjedan. O statusu direktora kluba Zdenka Mičića na sjednici se nije raspravljalo.

Inače, Zadar u subotu u Krešinu domu, u 24. kolu NLB lige ugošćuje podgoričku Budućnost. Susret počinje u 18 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije