Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poluzavršnica prvenstva Hrvatske za juniorke

Juniorke Medveščaka i Imotskog favoritkinje

'alatovic_nnn_bih_050510'
'Photoshop'
05.05.2010.
u 12:59

Povjerenik HKS-a za mlađe dobne kategorije Darko Kotaranin očekuje dobre i zanimljive utakmice i u Zagrebu i u Požegi.

U vikendu koji je pred nama, na rasporedu je poluzavršnica prvenstva Hrvatske za juniorke. Osam ekipa, koje su se u regionalnim ligama izborile za poluzavršnicu, raspoređene su u dvije skupine. Skupinu A, koja će igrati u Požegi, čine Požega, Rhea Imotski, Podravac i Croatia 2006., dok u skupini B u Zagrebu igraju Medveščak, Zadar, Bisk Pula i Jolly JBS Šibenik.

- Zadovoljan sam što je Medveščak dobio organizaciju poluzavršnice prvenstva Hrvatske za juniorke. U sportskom dijelu očekujem dobar nastup mojih cura iz Medveščaka i plasman na Final Four, koji je na rasporedu za tjedan dana, a koji će se igrati ili u Imotskom ili u Zagrebu - kaže trener Medveščaka Željko Alatović, koji se i ove godine, bez poraza u regionalnoj ligi, plasirao na završnicu prvenstva Hrvatske i s juniorkama i kadetkinjama.

Kako nam je rekao povjerenik Hrvatskog košarkaškog saveza za Prvenstvo Hrvatske mlađih dobnih kategorija, sve pripreme teku po planu i ovog vikenda u Zagrebu i Požegi bit će odličnih košarkaških zbivanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije