Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17 odabranih

Joke otpisao Banića i Lončara, uletio Pilepić

Marko Banić
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
01.07.2011.
u 12:42

Izbornik hrvatske muške košarkaške reprezentacije Josip Vranković objavio je skraćeni popis igrača za EP u Litvi

Izbornik košarkaša Joke Vranković vagao je točno deset dana, pokušavao prosijati 25 imena na 16, ali "monitoringom" B reprezentacije odlučio je – od viška glava ne boli! U Osijek će na pripreme 15. srpnja sa sobom povesti 17 igrača, a novi na listi je, vrlo vjerojatno, i budući cibos, bek-šuter Širokog.

– Fran Pilepić (21) istaknuo se u Selcu, želim ga nagraditi i vidjeti kakav je u jačoj konkurenciji – istaknuo je Joke.

Na filtriranom popisu nema Perića, Banića i Lončara...

– Prilagodio sam se situaciji s centrima i sistemu natjecanja. Momčad se mora moći brzo regenerirati zbog gustog rasporeda. Lončar je imao problema s ozljedama pa je Andrić dobio prednost. Banić je dosad dao puno, ali pored Rudeža i Markote, koji su imali konstantu u euronatjecanjima, nije kompatibilan koncepciji, kao ni Zubčić.

Rozića je pozvao zbog odličnog finiša sezone, a Radoševićeva ozljeda postala je prošlost. U usporedbi s popisom od prije dvije godine s EP-a u Poljskoj, samo su tri imena ista: Ukić, Popović i Rozić.

– Ne, nego pet, ozlijedili su se tada bili Tomas i Barać. Puno je to vremena u sportu, a ovo će biti najjači EP. Zbog lockouta mogli bi zaigrati i NBA igrači.

A na popisu načetih ponovno je Marko Tomas kojeg muči problem s okoštavanjem pete. Operaciju je odbacio, ali slijedi mu mjesec dana mirovanja.

– Još razgovaramo s liječnicima Fenera, no trebao bi s nama krenuti na pripreme, a onda ući u individualni program.

U Slavoniju će i svi ostali s liste. Izbornika, barem zasad, još nitko nije zamolio za poštedu od prvog dijela drila.

Na popisu su: Ukić, Popović, Draper, Stipčević, Tomas, Bogdanović, Simon, Rozić, Car, Pilepić, Markota, Rudež, Radošević, Anrić, Barać, Tomić i Žorić.

Komentara 7

ML
mladazemlja
13:21 01.07.2011.

I tkoje taj Draper? Košarka nam je ionako na dnu,ozbiljno je prate samo u Zadru,izbaciš Banića i staviš nekakvog likau iz umjetnog kluba zvanog Cedevita. Jebite se vi i reprezentacija.

OB
-obrisani-
14:27 01.07.2011.

Joke otpisao Banića i Lončara jer oni u borbi za plasman od 8. do 12. mjesta na EU u Litvi nisu potrebni..

ML
mladazemlja
13:19 01.07.2011.

Jel taj joke stvarno budala,izostaviti igrača koji je izbacia Real Madrid??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije