Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR - PARTIZAN 91:88

Ivanov i Car presudili Partizanu

Marko Car
Filip Brala/PIXSELL
12.12.2010.
u 19:10

Koševima Katića, Kecmana i Amerikanca Gista crno-bijeli su uspjeli odvesti utakmicu u dramu, ali plijen ipak nisu odnijeli.

Već u trećoj minuti Zadar je napravio seriju 11-0 i do kraja prve četvrtine uglavnom držao prednost od desetak koševa. Ive Ivanov bio je nerješiva zagonetka teškim centrima Partizana i već je u prvoj četvrtini dao 11 koševa. Posljednja četiri za rezultat 34:22 za Zadar na kraju četvrtine dao je sinoć također vrlo raspoloženi Marko Car.

Serijom 7-0 Zadar početkom druge četvrtine bježi i na plus 19 i u tim je trenutcima Partizan bio doslovno razbijen.

Zadrani nisu dobro krenuli u treću četvrtinu, no na njihovu sreću griješio je i Partizan pa je Zadar u 25.minuti i dalje imao velikih +17. Beograđanima je sa sedam koševa zaredom prvo proigrao novi play Jereles, no prednost Zadru tricom je vratio Car, pa potom također odlični Ivanov. Partizanu je proigrao i drugi Amerikanac Gist, pa se na kraju treće četvrtine prednost Zadra smanjila na +14. I posljednju četvrtinu sjajno je u napadu započeo odlični zadarski dvojac Ivanov - Car. Krilni centar Zadrana brzinom je izluđivao pod košem beogradske teškaše, a izvana im je obranu tricama razbijao Car. No, ostali ih Zadrani uglavnom nisu pratili, pa u 35.minuti Partizan tricama Kecmana i Gista dolazi na samo minus sedam.

Tricu opet pogađa Car za +10, a Partizan serijom koševa Katića smanjuje na pet razlike, a dvije minute prije kraja i Kecman na samo -3. S dva zakucavanja Gist Partizana dovodi na samo -1. Dvadesetak sekundi prije kraja sjajnu akciju odigrali su opet Car i Ivanov koji je Zadru polaganjem donio plus četiri. No, nije bio kraj. Gist pogađa tricu, Batur dva bacanja za Zadar, Gist opet za Partizan, a Brown zaključuje s dva bacanja vrijednu pobijedu Zadranima rezultatom 91:88. Kod Zadra je najviše dao Car s 27 i Ivanov s 23 koša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije