Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKA I HOLYWOOD

I Stevie Wonder došao na utakmicu All-Star

NBA All star (1)
Foto: Pixsell
1/14
21.02.2011.
u 15:18

Velebni Staples Center, dvorana u kojoj igraju Los Angeles Lakersi, svojevrsno je "svetište" koje hodočaste najveća hollywoodska imena i zvijezde glazbene industrije.

Šezdeseta NBA All-Star utakmica za mnoge od njih bila je i statusno pitanje, no najveći navijač Lakersa Jack Nicholson jedan je od onih koji ne dolazi da bi bio viđen. Nicholson je ovaj put bio u trećem redu, a u prvom, ispod koša, sjedio je još jedan oskarovac, Dustin Hoffman.

Vidjeli smo i Warena Beattyja, Adama Sandlera, Marka Wahlberga... S obzirom da je sprega hip-hop kulture i NBA košarke vrlo snažna pojavili su se i brojni reperi, pa tako i Snoop Dogg i P. Diddy te Jay-Z u pratnji svoje neodoljive supruge Beyonce. Došao je, i sjedio na parketu, i genijalni slijepi glazbenik Stevie Wonder. Baš kao što to govori njegovo prezime (wonder znači čudo), za neke je pravo čudo što je on došao na utakmicu. No, čovjek je očito uživao u svim zvucima s parketa, ali vjerojatno i u nastupima kolega glazbenika, rokera Lennyja Kravitza (prije utakmice) i erotične Rihanne (na poluvremenu). Sva tri dana oko košarkaša muvao se i slavni tinejdžer i tinejdžerski idol Justin Bieber, a neizostavan je bio i Gene Simmons iz skupine Kiss.

No, nisu svi celebrityji mogli dobiti ulaznicu za ovu utakmicu. Bila je tolika navala da je Charlie Rosenzweig, NBA-jev čovjek zadužen za zvijezde show businessa, nekima morao i reći ne. A kako većina od njih nije navikla da im se kaže "ne" kada nešto požele, za neke je to bilo bolno. Logično, prednost  su imali oni koji redovito dolaze na utakmice Lakersa. A među redovitijima su i Denzel Washington, Leonardo DiCaprio, Billy Crystal, Ashton Kutcher, Tobey Maguire, Cameron Diaz, Hilary Swank, Steven Spielberg od kojih mnoge nismo ni uspjeli zamijetiti.

Zbog velike potražnje, a premalog broja elitnih mjesta, sretnici su morali prihvatiti to da uz njih ne mogu biti njihovi tjelesni čuvari. Iz NBA su im poručili "možete doći, imamo za vas mjesto, ali uz uvjet da vas čuvaju naši ljudi". A oni su svoj posao obavljali diskretno. Novinarima su dopuštali da se kreću pored zvijezda, ali bez zaustavljanja. Čim biste stali, izvukli foto aparat ili diktafon postali biste sumnjivac. No, i u hodu je bilo zanimljivo vidjeti Nicholsona kako uživa u društvu svog sina Raymonda ili kako se Hoffman igra fotoreportera.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
balic34
22:03 23.02.2011.

Dobro, vidim imal je poziciju u prvom redu pa je sve dobro videl!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije