Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaška Euroliga

Hrvatski okršaj u Bilbau - Bogdanović zabio 19, Banić 17

bojan bogdanovic
Žarko Bašić/Pixsell
09.11.2011.
u 23:06

I Marko Banić i Bojan Bogdanović bili su najefikasniji strijelci svojih momčadi, Bilbaa odnosno Fenerbahčea.

Vrlo dobru večer imali su hrvatski košarkaši u prvim dvobojima 4. kola Eurolige. U dvoboju u Bilbau, domaća je momčad izgubila od turskog Fenerbahčea 70:73, a  prva imena dvoboja bili su hrvatski košarkaši - Marko Banić bio je prvi strijelac Bilbaa; u 26,5 minuta zabio je 17 koševa, a tome je dodao i pet skokova. S druge strane, Bojan Bogdanović je bio najefikasniji u Feneru sa 19 koševa u 22 minute. Hrvatski je reprezentativac svom učinku dodao i četiri skoka. Roko Leni Ukić nije bio tako raspoložen. Splićanin je za tursku momčad u 16 minuta zabio četiri koša.

U dvoboju Union Olimpije i Galatasaraya pobjedu su odnije Turci (79:70), no u dvoboju hrvatski igrača bolji je bio član slovenske momčadi Damir Markota koji je za 29 minuta postigao 8 koševa, uz 9 skokova i 2 asistencije, dok je Lukša Andrić za goste u 15 minuta ubacio 3 koša, a imao je i 2 skoka, 3 osvojene lopte te 3 asistencije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije