Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBAKL

Hrvati za 40 minuta Francuzima ubacili samo 33 koša!

\'kosarka\'
VL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
14.07.2011.
u 17:06

Hrvatski košarkaši do 20 godina EP u Bilbau započeli su porazom od Francuza, a ne bi to ni bilo tako strašno da u 40 minuta nisu postigli samo 33 koša!

Ni u jednoj četvrtini Velićeva momčad nije došla do dvoznamenkastog broja koševa, u prvom poluvremenu postigla ih je samo 15, promašivala je sve što se dalo... Šut za tricu bio je 3-19, ukupan šut iz igre 12-53, sve skupa - potpuni debakl! Francuzi su na kraju slavili pobjedu 49:33, a nije im toliko ni trebalo protiv potpuno neraspoloženih Hrvata koje je predvodio Ivan Batur sa 10 koševa. Loše vijesti stižu i za Cibonu. Domaćinstvo kvalifikacija za Euroligu ipak se neće održati u Zagrebu nego u belgijskom Charleroiu te u litavskom gradu Vilniusu.

Košarkaši Zadra imaju novog trenera. Nakon Pine Grdovića klupu je preuzeo Slovenac Aleš Pipan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije