Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽALIO SE NA SUDAČKI KRITERIJ

Howardu 35.000 dolara kazne zbog poruke na blogu

Dwight Howard
AFP
30.04.2010.
u 10:37

Na sudački kriterij požalio se centar momčadi Orlanda Dwight Howard na svom internetskom blogu. To će ga stajati 35.000 kazne koju će uplatiti u blagajnu NBA.

– Serija protiv Charlotte Bobcatsa dovela me do ludila. Smiješno je za što su mi suci sve sudili osobne pogreške. Nisam znao što bih. Nisam znao kako da pobjegnem od sudačke zviždaljke – rekao je Howard koji ni u jednoj utakmici serije koju je Orlando Magic dobio sa 4-0 nije odigrao više od 28.5 minuta; u prvim je dvama dvobojima isključen zbog šest, u drugim je dvjema zaradio po pet osobnih pogrešaka.

– Ne želim se dovesti u nevolju s vodstvom lige, ali moram priznati da nikad nisam vidio takvo suđenje protiv bilo koje druge zvijezde u ligi. Ni jedna zvijezda nije tako brzo izlijetala iz igre kao ja. Razgovarao sam o toj temi s Patrickom Ewingom. Priznao mi je da njemu suci nikad nisu svirali takve prekršaje – požalio se Howard.

Floridski sastav u polufinalu Istoka čeka boljeg iz dvoboja Milwukeeja i Atlante. Bucksi vode 3-2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije