Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ ZAGREBA U MILANO

Green napustio Cedevitu i potpisao za Armani! Stiže Mašić

Marques Green (1)
Daniel Kasap/Pixsell
02.01.2013.
u 17:44

Na korak do Cedevite je i Cibonin krilni igrač Ante Mašić koji bi ovih dana trebao potpisati

U srijedu je ugovor s KK Cedevitom raskinuo Marques Green koji će karijeru nastaviti u EA7 Emporio Armani Milanu. O odlasku omalenog razigravača priča se već neko vrijeme tako da vijest nije iznenađenje, a u rosteru ga je zamijenio Derwin Kitchen.  Također, u finalizaciji je dogovor s krilnim igračem Antom Mašićem koji stiže iz Cibone.

Došlo je i do promjene u stručnom stožeru KK Cedevite te od danas dužnost pomoćnog trenera obnaša Dražen Orešković, dok Ivan Meheš više nije uz prvu momčad KK Cedevite.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije