Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedi 'kuća za oporavak'

Gilbert Arenas pušten na slobodu

Gilbert Arenas
AFP
08.05.2010.
u 17:46

Najbolji košarkaš Washington Wizardsa Gilbert Arenas pušten je na slobodu nakon što je tri dana proveo u zatvoru, a potom nešto kraće od mjesec dana u kući za oporavak.

Kuća za oporavak prvenstveno služi manjim prijestupnicima da se prilagode na skorašnji život na slobodi. Kroz nju obično prolaze osuđeni zatvorenici nakon što odsluže kaznu.

Arenas je "odradio" svoje zbog incidenta u svlačionici svog NBA kluba u kojem je pištoljem prijetio suigraču Javarisu Crittentonu.

Šuter Wizardsa trebao je provesti mjesec dana u kući za oporavak. Kazna mu je skraćena budući da preko vikenda nema otpuštanja prijestupnika, a dodatni dani u njoj nadmašili bi ono što mu je zakonski određeno.

Arenas se sada ponovno može okrenuti košarci.

Suspenzija koju mu je odredilo vodstvo NBA lige istekla je s krajem sezone, pa se 28-godišnjak može posvetiti daljnjim obvezama u klubu s kojim ima još četiri godine ugovora. Šestogodišnji je, za 111 milijuna američkih dolara, potpisao u ljeto 2008. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije