Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET FINAL FOURU

Druženje s cibosima na Cvjetnom trgu

Cibona
Goran Stanzl/PIXSELL
15.04.2010.
u 11:52

Ovog je vikenda subotnja špica na zagrebačkom Cvjetnom trgu rezervirana za druženje s košarkašima zagrebačke Cibone, ususret njihovoj borbi za naslov prvaka NLB lige sljedećeg vikenda u Areni Zagreb.

- Plasman u polufinale, a vjerujemo i finale ovosezonske NLB lige jedna je od nekoliko vrlo pozitivnih stvari koja se dogodila meni i mojim suigračima u Ciboni. Nakon šest godina, velika završnica NLB lige, takozvani Final Four vraća se u Zagreb, u novosazgrađenu Arenu i bit će nevjerojatan osjećaj zaigrati na parketu Arene u, nadam se, dvorani prepunoj naših navijača. Iskreno, sportska atmosfera u timu i energija navijača s tribina ono su što nas nakon svih poteškoća ove sezone može dovesti do pobjede - riječi su kojima je Lukša Andrić, centar Cibone, prije nekoliko dana najavio košarkaški spektakl, Final Four NLB Lige koji se 23. i 25. travnja igra u Areni.

Ususret velikoj završnici u zagrebačkoj Areni košarkaši Cibone ove će subote, 17. travnja, od 11 do 14 sati na zagrebačkom Cvjetnom trgu organizirati druženje s građanima kako bi najavili utakmice NLB završnice. Uz zabavni program i animatore, svi posjetitelji moći će pokazati i svoje košarkaško umijeće i tako osvojiti nagradne ulaznice za jednu od utakmice u sklopu Final Four događaja u Areni.

Košarkaški spektakl Final Four NLB Lige održava se 23. i 25. travnja 2010. u zagrebačkoj Areni. Četiri regionalna kluba: zagrebačka Cibona, beogradski Partizan , Hemofarm iz Vršca te ljubljanska Union Olimpija natječu se za naslov ovosezonskog NLB prvaka.

Zagrebačka Cibona nakon regularnog je dijela prva momčad NLB lige, a NLB završnica vraća se u Zagreb nakon šest godina! Ulaznice za košarkaški spektakl Final Four NLB lige u Areni Zagreb po cijenama od 20 kn (đaci, umirovljenici, studenti), 30 kn (dnevne i obiteljske ulaznice) i 50 kn (vikend ulaznice) prodaju se na www.ulaznice.hr te kod DEKOD distributera (Aquarius, ATLAS, Integral, KOMPAS, Croatia Express...), na blagajni Arene Zagreb i CIBONA FAN SHOP-u u prolazu KC Dražen Petrović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije