Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lietuvos Rytas

Dražen Anzulović na pragu preuzimanja litavskog prvaka

Dražen Anzulović
Marko Lukunić/VLM
30.05.2010.
u 10:10

Nakon Nevena Spahije, vrlo će vjerojatno još jedan hrvatski stručnjak postati trener litavskog prvaka Lietuvos Rytasa.

S “Litavskim jutrom”, tako se zove dnevni list iz Vilniusa koji stoji iza kluba, za posao se dogovara 43-godišnji Dražen Anzulović. Negdašnji košarkaš Cibone i Zagreba sjedio je na klupi obaju bivših klubova. U inozemstvu se okušao u Rusiji (Ural, Perm), Belgiji (Charleroi) i Ukrajini (Donjeck). Posljednjih pet mjeseci proveo je u Hrvatskoj pa ga se dovodilo u kontekst sa Cibonom i Zagrebom, no umjesto čekanja, on se odlučio za razgovor s unosnijim poslodavcem.

Doduše, baš kao što se s klupskim demonima borio u Permu i Donjecku, neće mu biti lako ni u Vilniusu. Može se to naslutiti i iz toga što je, unatoč osvajanju prvenstva, iz Lietuvos Rytasa otišao trener Rimas Kurtinaitis kojem glavni menadžer kluba Jonas Vainauskas zamjera što je naslov osvojio tek nakon sedam utakmica finalne serije sa Žalgirisom?! Vainauskas je izjavio i da traži trenera koji klub može odvesti u četvrtfinale Eurolige. S obzirom na to da je prvi kandidat za trenera vodećeg kluba najkošarkaškije nacije u Europi, za Zulu je to priznanje. Osim toga, vremena su takva da je bolje raditi i kod čudnog gazde nego ne raditi ništa.

Anzulović će u Litvu uz pomoć menadžera Miška Ražnatovića i agencije BeoBasket.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije