Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona u Ulmu

Deset sati u busu, Arapović ostao radi škole

kk cibona (1)
Igor Kralj/Pixsell
14.11.2012.
u 14:00

Na vidjelo izlaze neraščišćeni stari računi, zbog čega sadašnja momčad plaća ceh, kaže trener Veljko Mršić

Košarkaši Cibone krenuli su na desetosatni put autobusom do Ulma gdje večeras (20 sati) igraju utakmicu 2. kola Eurokupa.

Zbog starih dugova (najnoviji je Vrbančev slučaj) koji stalno sjedaju na klupski račun, klub nije imao za zrakoplov pa će momčad u tri dana provesti najmanje 20 sati u autobusu. No, nije to sve, nakon povratka iz Njemačke, cibosima slijedi i put autobusom u Split, pa će to klubu iz Savske biti autobusni tjedan.

– Utakmica u Ulmu bit će i dobra psihička priprema za gostovanje u Splitu jer Ulmovi su navijači proglašeni najboljim košarkaškim navijačima u Europi. Gledao sam utakmicu protiv Bonna, cijeli susret bili su na nogama – prepričava Mršić.

Cibonin strateg na put nije poveo neoporavljenog Zubčića i 16-godišnjeg Marka Arapovića, no Justina Hamiltona jest.

– Premda se Hamilton i dalje žali na bolove u slomljenom prstu i nije sigurno da će igrati, ne želimo da Marko, zbog utakmice u kojoj bi možda igrao tek koju minutu, izgubi tri dana škole. Uostalom, nekako smo više okrenuti prema Splitu, što ne znači da Eurokup ne doživljavamo ozbiljno. Dapače, da nas nisu snašle sve te ozljede, vjerujem da bismo bili i vrlo konkurentni – govori Mršić.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
pekec
23:07 14.11.2012.

Da tocno je da Ulm ima dobre navijace,a Cibona je bar mogla pozdravit na kraja tekme, Hrvatske navijace ,koji su dosli ca, 400 iz Münchena, Stuttgarta,VS i okolica Ulma-BC i Ehingena. Hrvatsku skolu (uciteljice) koje su se potrudili za kartete puno hvala a Cibona--- --drugi put bez mene jer ne respektirate navijace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije