Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb se i službeno uselio u Draženov dom

Davor Kus pred povratkom u Cibonu

Davor Kus
Renato Branđolica
26.08.2010.
u 09:45

Premda o tome u Ciboni ne žele govoriti, neslužbeno doznajemo da je reprezentativac Davor Kus (na slici) pred pragom kluba u kojem je već igrao u dva navrata.

Njegov Benetton razmišlja da mu se zahvali na suradnji, a Cibona treba iskusna braniča pa su pregovori dosegnuli vrlo ozbiljnu fazu.

Predvođeni predsjednikom kluba Previšićem, jučer su klupski direktori Knego i Nakić posjetili gradonačelnika Bandića. Ondje su pozvani i predsjednik i dopredsjednik KK Zagreba Jelavić i Karamarko pa je dogovoren model zajedničkog korištenja Draženova doma.

Kako Cibona ne želi da njeni juniori treniraju u Trnskom, jer je to pitanje imidža kluba, operativci dvaju klubova trebaju sjesti i dogovoriti se koliko će seniori Zagreba dobiti termina tjedno u dvorani u Savskoj.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar cluesblues
cluesblues
11:05 26.08.2010.

mravi su pretjerali...sad bi potjerali cibonu iz drazenovog doma - kuzim da su ambiciozni i da su im narasla krila, ali nek im grad napravi nekaj u novom zagrebu, drazenov dom je cibonina dvorana (nema veze kaj je u gradskom vlasnisvu), a cibona je jos uvijek prvak i euroligas, i mravi pod tornjem mogu samo bit gosti....

ZA
zaja1
20:07 08.09.2010.

ne vidim razlog zašto ne bi mogli igrat cibona i zg u istoj dvorani. ako mogu inter i milan, mogu i cibona i zg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije