Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOPISNI KOŠArkaš

Darko Miličić: NBA je obično sr...!

Darko Miličić
Reuters
10.01.2010.
u 14:41

- U NBA ligi svi lažu. Uvijek slušaš isto smeće, tipa "tvoje vrijeme tek dolazi" i sr... poput toga - raspoložen je bio Miličić.

Još se jednom razočarani srbijanski košarkaš Darko Miličić teškim riječima obrušio na NBA-klubove za koje je nastupao i cijelu ligu uopće.

- U NBA ligi svi lažu. Uvijek slušaš isto smeće, tipa "tvoje vrijeme tek dolazi" i sr... poput toga. Najbolje je sve zaboraviti i otići. Podnosio sam sve to skupa puno predugo – rekao Miličić za Detroit News u intervjuu koji prenosi i madridska Marca.

Danas 25-godišnji centar, koji je u NBA-u sasvim upropastio karijeru tijekom pet proteklih sezona, bio je 2003. godine drugi izbor na jednome od najjačih NBA-draftova u povijesti. Ispred njega bio je samo LeBron James, najbolji košarkaš današnjice, a iza danas sve redom fantastični igrači poput Carmela Anthonyja, Dwyanea Wadea, Chrisa Bosha, Josha Howarda, Moa Williamsa, Davida Westa, Leandra Barbose...

Bez gotovo ikakvog seniorskog iskusta otišao je Miličić u Detroit Pistonse, koji su ga birali, te u prvoj sezoni osvojio NBA-prsten s iznimno malom minutažom. Ona se, međutim, nije mijenjala kako su sezone prolazile niti u Orlandu, niti u Pheonixu, a niti sada u New Yorku.

- Zašto su me uopće Pistonsi birali? Dobro pitanje. Tko zna kakav bi igrač postao da sam dobio priliku igrati poput Wadea ili Anthonyja, koji su postali nevjerojatni igrači.

- Iskreno, ne razumijem mozak čovjeka koji odabere drugi pick na draftu i onda mu ne da igrati. Ti su mi ljudi potrošili tri godine karijere. Sj..... su mene, sj..... su i sebe. Ne znam što su mislili, valjda da će biti prvaci zauvijek – završio je svom stilu Miličić.

Košarkaš kojemu su od odlaska u SAD za sve bili krivi svi osim njega samog planira se, najkasnije na kraju tekuće sezone, vratiti u Europu.

Komentara 2

MA
matan91
14:57 10.01.2010.

Tako ćemo i mi pričat za tu Europu kad uljetimo u nju. \"Vaše rijeme tek dolazi\" - tako će govorit naši poljitosi koji će svoju djecu zgurat u raznorazne komisije, a mi ćemo sve više radit za sve manje para

CH
Chambana
17:17 10.01.2010.

@ matan91 Glupost, Milicic je jedan obican primitivac koji je zbog vlastite pohlepnosti sam izabarao zaradivati milijune $ u SADu, umjesto da izgraduje vlastitu igru u Europi za sasvim pristojne novce. Niti jedan klub mu nije kriv sto ne znaa na kojoj poziciji treba igrati - za centra nema tehniku, a za krilo nema sut niti ulaz. Klubovi su ga izabrali na fizikalije, bez da su imali ikakav uvid u to kako ce se razviti. O njegovim intelektualnim sposobnostima ne treba trositi rijeci. Nedoreceni siledzija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije