Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i to se događa

Dario Šarić tužio Zagreb, no i svoje roditelje!

'17.08.2010., Jadrija - Nakon sto je proglasen najboljim kadetom Europe na EP u Crnoj Gori, Darijo Saric odmara se u krugu obitelji na sibenskom kupalistu Jadrija. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
23.09.2012.
u 08:06

- Ni roditelji ni KK Zagreb nisu poštivali zakon kod njegovog ugovora - tvrdi Šarićev odvjetnik

Zanemarite priču da je transferska trakavica Luke Modrića bila najdulja ovog ljeta. Pokušaj Darija Šarića da ode iz KK Zagreba počeo je otprilike u isto vrijeme i još uvijek traje, a konkretnog pomaka i dalje nema.

No, u međuvremenu se dogodilo nešto što na prvu zvuči prilično apsurdno. Kad je postalo jasno da se s klubom iz Trnskog neće nagoditi o odšteti, Dario je na Općinskom sudu u Zagrebu zbog sklapanja štetnog ugovora tužio klub, no po slovu zakona i vlastite roditelje! Naime, proces je takav da tužbom moraju biti obuhvaćene sve strane koje sudjeluju u potpisivanju ugovora, a u njegovu je sporna bajoslovna odšteta od milijun eura.

U travnju navršio 18

- Ni roditelji ni klub nisu poštovali zakon kad su se dogovarali. Morali su imati suglasnost Centra za socijalnu skrb jer bez nje svaki je pravni posao ništavan ako se odnosi na maloljetnika. U Zagrebu to dobro znaju, ali skrivaju - kaže Danko Drakulić, menadžer, a u ovom slučaju i odvjetnik Darija Šarića.

Tvrdi kako je tužba uobičajena praksa da se zaštite Darijeva prava te da se ne radi o pravnom manevru.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 15

AU
autoritet
22:48 23.09.2012.

Jadni klinac, uništit će ga odvratni polusvijet koji drma našim sportom.

Avatar comandante
comandante
09:50 24.09.2012.

Sarici, sram vas bilo,dok ste uzimali novce niste se bunili, sada se odjednom brinete za napredak, dobrog ste odvjetnika uzeli ide uz vas Sarice, sve same trice....

KO
kompjuter
10:22 23.09.2012.

koliko vidim u ovom slučaju je mali i njegovi roditelji totalni krivci,prvo roditelji jer su pokušali preko svoga djeteta lječiti svoje frustacije ili da nešto postanu u javnosti preko svoga dijeteta jer nisu mogli oni sami a kao drugo zagreb je u pravu jer zagreb ga je izbacio u javnost i trebo je ostati u njemu pa onda krenuti u veliki klub a ne ovak balav da se s njim poigravaju,bojim se da od maloga nebude ništa u budučnosti jer bez igri nema ništa,pogledajte samo kako se sa svojim djetetom radi na primjeru maloga petrinjca lovre mazalina,mali je u rangu šarića ali roditelji ne surlaju da ode mlad van dok nebude sazrio i dalje igra u KK-PETRINJA,malog mazalina su već htjeli barcelona i ostali ali ima vremena,sa njegovim ocom sam igro u ovom klubu i pričamo da za malog lovru ima vremena i doće njegovo vrijeme jer je mali čista fantazija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije