Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u DALLASU

Cuban: All-Star vikend bit će tulum stoljeća

Kobe Bryant Le Bron James
Reuters
25.01.2010.
u 21:34

Mark Cuban, 51-godišnji vlasnik NBA momčadi Dallas Mavericksa, najavljuje da će skorašnji NBA All-Star vikend u Dallasu uvelike nadmašiti veličinu Super Bowla

Novi stadion Dallas Cowboysa (momčadi američkog nogometa) u Arlingtonu bit će domaćin košarkaške All-Star utakmice 2010. godine. Utakmica će se odigrati 14. veljače 2010. godine, a očekuje se da će je pratiti više od 80.000 gledatelja, što će biti najveća posjeta ikada na jednoj košarkaškoj utakmici.

Dvoboj rookieja, te natjecanja u tricama i zakucavanjima, bit će održani dan ranije u American Airlines Centru, domu Dallas Mavericsa. Bit će to prvi put nakon 1989. godine (Houston) da se utakmica rookieja i All-Star utakmica igraju na dvije različite lokacije.

Ako je suditi po riječima Marca Cubana, NBA All-Star vikend trebao bi biti događaj koji će Amerikanci dugo pamtiti…

- To bi doslovno mogao biti najveći ''party'' vikend u povijesti SAD-a! Toliko će to veliki događaj biti. Gledajući iz televizijske perspektive, Super Bowl je najveći događaj godine. Ali, po posjećenosti i ''tulumarenju'', All-Star vikend učinit da Super Bowl izgleda kao bar-mizva (ceremonij religiozne punoljetnosti židovskih dječaka s 13 godina, op.a.) – izjavio je Cuban za The Dallas Morning News.

Dallas je posljednji put bio domaćin NBA All-Star utakmice 1986. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije