Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET RANIJI KRAJ OD OČEKIVANOG

Cleveland još nije smijenio Browna, James sve bliže Bullsima?

LeBron James
AFP
18.05.2010.
u 09:50

Trener košarkaša Cleveland Cavaliersa Mike Brown preživio je u ponedjeljak sastanak vodstva kluba, koji ga zasad još nije smijenilo.

To, međutim, ne znači da će Brown ostati na klupi najvećeg razočaranja ovogodišnjeg doigravanja i u sljedećoj, posljednjoj mu sezoni ugovora.

- Riješit ćemo osnovna kadrovska pitanja u sljedećih sedam do deset dana – izjavio je novinarima vlasnik kluba Dan Gilbert.

Pretpostavlja se da će Danny Ferry kao glavni menadžer kluba razgovarati na trenersku temu s LeBronom Jamesom. U klubu se, unatoč najavama o odlasku 26-godišnjega krilnog igrača nakon sedam godina provedenih u Cavaliersima, i dalje nadaju da će James pregovarati i s njima nakon što postane slobodni agent u srpnju. Možda bi baš stav ponajboljeg košarkaša svijeta mogao odlučiti Brownovu sudbinu.

Tamnoputi je trener inače uvodio Cavalierse u doigravanje u svakoj od pet svojih sezona. Ove je iznenađujuće ispao od Boston Celticsa u šestoj utakmici polufinala Istoka.

Paralelno američki mediji i dalje raspredaju o klubu u kojem bi James mogao nastaviti karijeru. Chicago Tribune tako navodi da je William Wesley, asistent Jamesova menadžera Leona Rosea, pregovarao s Bullsima oko angažmana Jamesa u paketu s trenerom Johnom Caliparijem, s kojim se krilni igrač osobito sprijateljio tijekom posljednjih nekoliko godina.

Jamesov agent o tom paketu navodno pregovara s još nekoliko klubova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije