Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIDŽBA FINAL FOURA

Cibosi haklali s građanima, sretni zbog plaće

'17.04.2010, Zagreb; - Kosarkasi Cibone su organizirali druzenje s gradjanima na Cvjetnom trgu u svrhu najave utakmice NLB zavrsnice u Areni. Igraci su zaigrali kratki  hakln na jedan kos. Photo: Gora
'Goran Jakus/PIXSELL'
17.04.2010.
u 16:45

Po riječima pročelnika za sport Ivice Lovrića, Cibona je ovaj tjedan od Grada dobila 650.000 kuna, a potom i 1.9 milijuna kuna.

Košarkaši Cibone u nedjelju igraju u Trogiru (18), a prije no što su autobusom krenuli na put izašli su na Cvjetni trg da bi animirali publiku za Final Four NLB lige (23. - 25. travnja). Ovo je prvi izlazak vukova među navijače, na gradski trg.

- U klubovima za koje sam igrao, u Bullsima, Fortitudu i Olympiacosu, ovo je uobičajena obveza igrača - kazao je Dalibor Bagarić.

Osmijeh na lice cibosima izvukla je voditeljica Lana Klingor jer je trenera Perasovića prekrstila u Pavasovića, ali i podatak da je na klupski račun sjeo gradski novac. Od pročelnika Ivice Lovrića čuli smo da je ovaj tjedan Cibona od Grada dobila najprije 650.000 kuna, a potom 1,9 milijuna kuna.

Tjedan prije uplaćeno je 500.000, no upitno je što je od tih redovitih, ali požurenih, sredstava ostalo dok su se naplatili vjerovnici (Prkačin, Porezna uprava, agencija Quo Vadis).

Na Cvjetnom trgu prvi put su se zajedno u javnosti pojavili Leon Radošević i Marin Rozić. Leon i dalje misli da mu je kapetan upropastio vezu, pa su se njih dvojica držali na vidljivoj distanci. (vl)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije