Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOP 16 EUROLIGE

Ciboni otvara Top 16 u Rusiji pa dočekuje Španjolce

Marko Tomas
Marko Lukunić/Pixsell
15.01.2010.
u 16:04

Premda je danas održano ždrijebanje skupina drugog kruga Eurolige, Cibona je znala svoju skupinu odmah nakon pobjede nad Asvelom.

Zbog brojnih uvjeta (klubovi iz iste zemlje i iste skupine ne mogu zajedno...) ždrijeb je samo potvrdio da će Zagrepčani u Draženovu domu gledati Olympiacos, Himki i bivši Perasovićev klub Caja Laboral (bivši Tau).

Definirana je i skupina koju čine CSKA, Unicaja, Žalgiris i Prokom, a jedine nepoznanice bile su kamo će Makabi, Partizan, Efes Pilsen i Maroussi. Na kraju je u društvo s Realom i Sienom otišao Makabi, a u skupinu s Barcelonom i Panathinaikosom Partizan.

Po dva najbolja sastava ući će u četvrtfinale, u kojem se Cibonina skupina križa sa skupinom G.

Cibosi otvaraju drugi krug Eurolige 27. ili 28. siječnja u Rusiji kod Khimkija, a tjedan dana kasnije dočekuju Caju Laboral. Sredinom veljače (10. ili 11.) vukovi gostuju kod Olympiakosa, a nakon dva tjedna pauze igraju s Grcima u Zagrebu. Peto kolo Top 16 dovodi Khimki u Zagreb, a cibosi zatvaraju drugi krug u Španjolskoj 10. ili 11. ožujka.

Skupina E: Barcelona, Panathinaikos, Partizan, Maroussi

Skupina F: Real Madrid, Montepaschi Siena, Makabi, Efes Pilsen

Skupina G: CSKA, Unicaja, Žalgiris, Prokom

Skupina H: Olympiakos, Caja Laboral, Khimki, Cibona

Ključne riječi

Komentara 2

XY
xyxyxy
18:38 15.01.2010.

Nije loša skupina...

PU
Pukovnik
14:34 18.01.2010.

Ma katastrofa! Cibonina se skupina križa s Barcom i Panathinaikosom u četvrtfinu, teško će do Final Foura :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije