Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogu odahnuti

Cibona riješila slučaj Vrbanc i Filipović

Antunović Vranković
Slavko Midžor/Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
21.09.2011.
u 12:42

Straha da bi Cibona mogla završiti u stečaju više nema. Da je klub spašen, izvijestili su predsjednik Ivica Lovrić i direktor Zdenko Antunović.

– Od danas nam je odblokiran račun pri HKS-u i registrirali smo igrače za Euroligu. Klub će igrati novu sezonu – rekao je predsjednik Lovrić.

Izvijestio je i o brojkama s kojima se nova uprava susrela u prosincu prošle godine.

– Nakon detaljne revizije izračunali smo dug od 88 milijuna kuna i uspjeli smo ga smanjiti na 30, s više od 40 igrača i trenera uspjeli smo se nagoditi. Iznenadilo nas je veliko razumijevanje na koje smo naišli. Vjerujem da ćemo do ljeta sljedeće godine uspjeti riješiti i ostatak dugova – dodao je Lovrić.

Potvrdio je i da su se dogovorili s Filipovićem i Vrbancem koji su posljednji sjeli na račun Ciboni, no o detaljima nije htio govoriti.

Uskoro opširnije...

Komentara 2

Avatar vaha
vaha
13:14 21.09.2011.

ma badava je sve kad vidim ovog trenerskog diletanta na klupi - on je garancija totalnog rezultatskog fijaska, tak da je mozda bilo bolje da odu u stecaj, jer ih to ionak ceka iduce godine....

JA
JackRussell
15:46 21.09.2011.

Svaka čast, nije mala stvar spustiti dug s 88 milijuna na 30 milijuna kn. Vjerujem da će do kraja sezone i ostatak duga nestati, tako da će od 2012. klub krenuti sa potpuno stabilnim temeljima. Važno je i to da su napokon doveli igrače koje su platili u skladu s mogućnostima, nisu ih preplaćivali i sada je također bitno da ih se na vrijeme plaća kako ne bi opet bilo problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije