Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV JE TO NAČIN?

Cibona: Ostala su još dva kandidata

Cibona Partizan
Igor Kralj/PIXSELL
02.07.2010.
u 16:22

Kada se vidi objava za medije kakva je stigla iz Cibone, uopće nije bitno jesu li čelni ljudi kluba ponudili posao Tomislavu Mijatoviću pa to povukli.

Objavu prenosimo u cijelosti, a vama, dragi posjetitelji, ostavljamo da zaključujete, kao što možemo i mi - tko, gdje, zašto:

"Na redovitoj sjednici Izvršnog odbora KK Cibona, održanoj 2. srpnja 2010., raspravljalo se o imenovanju trenera prve momčadi.

Temeljem izvješća svoga Stručnog povjerenstva, odlučeno je da se donošenje odluke o imenovanju trenera između 4 kandidata svede na dvojicu, s kojima će se obaviti dodatni razgovori te odluka donijeti sljedeći tjedan."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije