Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrđeno

Cibona ostala bez trenera: Jasmin Repeša novi trener Unicaje!

cibona (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
06.06.2012.
u 14:40

Repeša će klub preuzeti nakon kvalifikacijskih susreta s Hrvatskom za Eurobasket u Sloveniji, koji će se održati ovog ljeta

Nakon što je s Cibonom osvojio naslov prvaka Hrvatske, Jasmin Repeša odlazi u španjolsku Unicaju, potvrdio je to Eduardo Garcia, predsjednik španjolskog prvoligaša.

Repeša će klub preuzeti nakon kvalifikacijskih susreta s Hrvatskom za Eurobasket u Sloveniji, koji će se održati ovog ljeta. Nakon toga naša će reprezentacija vrlo vjerojatno ostati bez izbornika jer pravila španjolskog prvenstva nalažu da trener ne smije istodobno biti i izbornik nacionalne momčadi.

Unicaja, u kojoj igraju Luka Žorić i Hrvoje Perić, prošle je sezone završila na devetom mjestu prvenstva, a Repeša je s klubom potpisao jednogodišnji ugovor.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
MaSpa
15:42 06.06.2012.

Repeša ostani!

OB
-obrisani-
17:01 06.06.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Avatar rajon rondo
rajon rondo
17:17 06.06.2012.

preuzeo je cibonu u trenutku kad nije imao nikakvu ponudu, sad kad se pojavila prva odmah je zapalio iz zagreba. toliko o njegovoj prvoj ljubavi ciboni...a smogovci ????... ta djecurlija je mjesecima kmecala : "jasko ostani, jasko ostani.", a onn jedva cekao da zavrsi play off. sad kad je preuzeo spanjolski klub NE moze ostati izbornik repke, tako da ce svemoguci danko radic morati izabrati nekog svog frenda za izornika na euru 2013 g.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije