Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomogao i Dražen

Cibona dobila turskog sponzora, iznos poslovna tajna

Cibona vs Zadar (1)
Grgur Zucko, Jurica Galoic/Pixsell
23.10.2012.
u 13:24

– Kao mladić igrao sam i obožavao košarku, a u to vrijeme i u Turskoj je Dražen Petrović bio popularan – kazao je predsjednik uprave Kentbanke Mehmet Murat Sabaz.

Košarkaški klub Cibona ima turskog sponzora, Kentbanku, koja je na hrvatsko tržište novca ušla 2011., preuzevši banku Brod.

– Kao mladić igrao sam i obožavao košarku, a u to vrijeme i u Turskoj je Dražen Petrović bio popularan. Znajući da je igrao za ovaj klub, a i vidjevši koliko je Cibona osvojila trofeja, doista smo htjeli biti sponzor ovog kluba – kazao je predsjednik uprave Kentbanke Mehmet Murat Sabaz.

Cibonin predsjednik Ivica Lovrić bio je sretan što je inozemna grupacija prepoznala njihov klub kao marketinškog partnera, a direktor Zdenko Antunović naznačio je da je Kentbanka trenutačno najveći Cibonin sponzor i da se već nalazi na dresovima. Nitko od spomenutih nije htio govoriti o iznosu ističući da je to poslovna tajna. No, zato je predsjednik Lovrić kazao nešto o statusu trenera prve momčadi Veljka Mršića.

– Mi smo kao klub osuđeni kako na stvaranje mladih igrača tako i na stvaranje trenera. Mi nemamo novca da platimo vrhunskog trenera, pa smo procijenili da bi Mršić, ako mu pružimo priliku, to možda jednoga dana mogao postati. Štoviše, čvrsto smo uvjereni da će on svoju priliku iskoristiti. Stoga pozivam i naše navijače da podrže našu odluku o stvaranju igrača i mladih trenera – rekao je Lovrić.

Ključne riječi

Komentara 6

JA
JackRussell
13:43 23.10.2012.

Svakako za pohvalu da je jedan hrvatski klub uspio pronaći jakog sponzora, pogotovo u današnje vrijeme.

Avatar rajon rondo
rajon rondo
14:18 23.10.2012.

– Mi smo kao klub osuđeni kako na stvaranje mladih igrača tako i na stvaranje trenera. Mi nemamo novca da platimo vrhunskog trenera, pa smo procijenili da bi Mršić, ako mu pružimo priliku, to možda jednoga dana mogao postati. Štoviše, čvrsto smo uvjereni da će on svoju priliku iskoristiti. Stoga pozivam i naše navijače da podrže našu odluku o stvaranju igrača i mladih trenera – rekao je Lovrić. ---------------------------------------------------------------- 4 amerikanca u ekipi a on prica o stvaranju mladih igraca...svasta.......

Avatar mohito
mohito
17:20 23.10.2012.

kakvo stvaranje mladih igraca? trenutni roster cine 4 amera, marcinkovic, zupcic, masic i kuridza (koji su vec afirmirani igraci), i "veterani" kus, kovacevic i rozic - gdi su tu mladi igraci u stvaranju? - jedino sta se "stvara" je trener,r, za koga i sam lovric veli: "on bi to mozda jednog dana mogao i biti trener" - mozda? jednog dana? - pa koja je to politika - cibona je jos uvijek brand, a k tome je i aktualni prvak hrvatske a ne privatna prcija koja sluzi da u nju dolazi svako ko si zeli jednog dana mozda postat trener da vjezba s ovom ekipom (koja, uz put, nije bas ni jeftina) - peras je s otprilike slicnom ekipom osvojil prvenstvo, igral finale aba lige i usal u top 16 eurolige, a nisu skoro godinu dana primali ni place...nevjerojatno koja je to rasprodaja ugleda i jos ovaj lovric nudi ovakva debilna opravdanja o "stvaranju mladih igraca" ko da smo svi retardirani pa ne vidimo sta se dogadja.....nasom lovom se napravila ekipa da bi nekakav amater mrsic mogal ucit za trenera, a rezultati i ugled kluba uopce nisu bitni-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije