Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško stradali

Cibona i dalje po starom: Protiv Choleta sedmi uzastopni poraz

KK Cibona (1)
Igor Kralj/Pixsell
28.11.2012.
u 21:52

Hrvatski je prvak upisao i četvrti poraz u Eurokupu nakon što je na gostovanju u Francuskoj izgubio 59:79.

Cibonu više ne vodi Veljko Mršić, ali momčad i dalje nastavlja po starom. Hrvatski je prvak u četvrtom kolu Eurokupa izgubio na gostovanju kod francuskog Choleta 59:79 upisavši tako četvrti poraz u isto toliko nastupa u Europi ove sezone, te ukupno sedmi uzastopni računamo li i susrete ABA lige.

Već prva četvrtina, koju su domaći košarkaši riješili u svoju koristi 26:15, pokazala je da će to biti hod po trnju za cibose. I dok su se u drugoj još koliko toliko držali (dobili su je 13:12), potpuni raspad momčadi koju sad vodi dojučerašnji pomoćni trener Danijel Lutz, dogodio se u trećoj dionici koju je francuski sastav dobio 29:10. Ipak, vukovi su barem malo popravili dojam u zadnjih 10 minuta kad su -29 pretvorili u -20, dobivši taj dio utakmice 21:12.

U redovima Cibone najbolji su i jedini dvoznamenkasti bili Hamilton sa 12 koševa i tri skoka te Kovačević sa 11 ubačaja, tri skoka i pet ukradenih lopta. Domaće je predvodio Obasohan sa 19 koševa i sedam skokova.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
10:09 29.11.2012.

Lutz, niti znanja, niti samopouzdanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije