Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale doigravanja

Cibona bez Tomasa u Višnjiku ima tek minimalne izglede

Marko Tomas
Marko Lukunić/Pixsell
07.06.2010.
u 14:50

Bez obzira na to što je Cibona svladala Zadar bez Tomasa u drugom poluvremenu, cibosi u četvrtoj utakmici finala bez svog najboljeg igrača nemaju velikih izgleda.

Da pobijede u prepunom Višnjiku, izgledi su im minimalni. Govori nam to i podatak iz drugog poluvremena treće utakmice. Premda su imali nevjerojatan šuterski dan, Zagrepčani su drugih 20 minuta zapravo izgubili sa šest koševa razlike (42:48).

S obzirom na to da će se o Markovu igranju odlučivati neposredno prije utakmice, teško je sada ustvrditi da Tomas zbog ozljede tetive sutra neće igrati. Štoviše, u Zadru kao da u to ne vjeruju:

– To su priče za malu djecu. Cijelu sezonu govore da je netko ozlijeđen, a onda svi igraju – tvrdi najsvestraniji Zadrov igrač Hrvoje Perić.

Drugi Cibonin lider Jamont Gordon nada se da ga Stipčević sada neće štipati i ne razbija glavu time hoće li ga Tornado vrijeđati po rasnoj osnovi:

– Volim igrati na velikim pozornicama, a navijače gotovo i ne čujem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije