Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA LIJEVOG KOLJENA

Chris Paul mora na operaciju

Chris Paul
AFP
01.02.2010.
u 10:35

Sljedeći mjesec do dva bez svog razigravača i najboljeg košarkaša Chrisa Paula bit će New Orleans Hornetsi. All-Star igrač mora na artroskopsku operaciju lijevog koljena.

Isto je prvi put ozlijedio u Oaklandu protiv Golden Statea u srijedu, da bi stanje dodatno pogoršao udarivši opet njime o postavljenu kameru pri pokušaju hvatanja jedne teške lopte u petak protiv Chicago Bullsa. Prema zasad poznatim informacijama, zaradio je djelomično puknuće meniskusa.

Ove je sezone Paul, koji je tijekom sezone već propustio osam utakmica zbog iščašenja lijevog gležnja, u prosjeku bilježio 20,4 koša i 11,2 asistencije po utakmici. Bez njega će Hornetsi, trenutačno taman na rubu doigravanja Zapadne konferecije, jako teško ostati u utrci za nokaut-fazu sezone.

U subotnjoj gostujućoj pobjedi kod Memphisa (109-102) odlično ga je, doduše, zamijenio rookie Darren Collison zabivši 17 bodova uz 18 asistencija i šest skokova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije