Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavno prezime u Cedeviti

Cedevitin igrač prenećak je Jessea Owensa

'Owens1_nnn_spo_070908'
Foto: ''
1/3
13.08.2011.
u 22:30

- Jesse Owens nije mi ostavio u nasljeđe svoju brzinu - kaže Chris Owens, najnovije pojačanje KK Cedevita, koji je pranećak Jessea Owensa, ponajvećeg sportaša 20. stoljeća.

Prije no što je u Zagreb stigao najbrži čovjek svijeta Usain Bolt, u naš glavni grad aterirao je i rođak nekad najbržeg čovjeka na svijetu. Chris Owens (32, 202 cm), najnovije pojačanje KK Cedevita, pranećak je Jessea Owensa, ponajvećeg sportaša 20. stoljeća.

- To je moj prastric, na što sam vrlo ponosan. Nažalost, od njegove brzine nisam puno naslijedio. On je umro kad sam ja imao godinu dana pa kao klinac nisam ništa znao o njegovoj sportskoj veličini. Za nas je on bio samo pokojni član obitelji o kojem su mi pričali tata i mama. O prastricu sam puno više čuo u Europi.

Cijeli intervju pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
08:12 14.08.2011.

\"PRENEĆAK\" je sličan prestricu i ista im je PREDOMOVINA i daleki rođak Kunta Kinte.

GO
Gost
05:12 16.08.2011.

koga briga za cedevitu, tedeskija i njegove crnce???? bolje pišite o tome u atlantik trejdovom glasniku, samo njihove zaposlenike je briga za taj klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije