Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA NESREĆA

Bus s košarkašicama sletio s ceste, poginuli trener i menadžer

Nesreća u Mađarskoj
Foto: kisalfold.hu
1/4
08.09.2013.
u 10:05

Na mjestu je poginuo menadžer Peter Tapodi, dok je trener Akos Fuzy s teškim ozljedama prevezen u bolnicu. No, izgubio je previše krvi i preminuo.

Košarkašice mađarskog Gyõra u subotu su doživjele strašnu prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. Autobus s košarkašicama putovao je na utakmicu, a između Kapuvara i Vitnyeda vozač je sletio s ceste kako bi izbjegao direktan sudar s automobilom.

Na mjestu je poginuo menadžer Peter Tapodi, dok je trener Akos Fuzy s teškim ozljedama prevezen u bolnicu. No, izgubio je previše krvi i preminuo.

Srbijanskoj reprezentativki Nataši Kovačević amputiran je dio noge ispod koljena, a niti jedna košarkašica nije u životnoj opasnosti. Od 16 putnika u autobusu šest je osoba zadobilo teže ozljede.

Policija je privela 70-godišnjeg vozača automobila koji je uzrokovao slijetanje autobusa prelaskom u suprotnu traku.

>> Jedna osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći u Zagrebu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije