Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKTOM U GLAVU

Brazilski centar brutalno ozlijedio suparnika (video)

Košarka
09.02.2010.
u 12:10

Manuil Egidio (30), centar brazilske košarkaške momčadi Vilha Velha, čeka suspenziju nakon što je pogibeljnim udarcem laktom nokautirao suparničkog beka.

Incident se dogodio prošlog vikenda u prvenstvenoj utakmici brazilske košarkaške lige.

Egidio je beka Flamenga Dudu udario visoko podignutim laktom pokušavajući ga zaustaviti blokom za vrijeme napada svoje momčadi. Nesretni je Duda pao kao pokošen ostavši bez svijesti. Čim ga je liječničko osoblje kluba iz Rija de Janeira okrenulo, na parketu je ostala lokva krvi. Nesretnik je završio s teškim potresom mozga. U bolnici je došao svijesti, ali zasad ima goleme rupe u sjećanju.

Od 2001. do 2005. godine 210 centimetara visoki rabijatni centar igrao je u Španjolskoj za tri momčadi u drugoj odnosno trećoj ligi. Marca je došla do izjave trenera Guadalajare, jedne od njegovih tadašnjih momčadi, Aurelija Zapate:

- Manuil nikad nije bio problematičan igrač. Dapače, bio je dobar kao kruh, vrlo plemenit sportaš. Suigrači su ga obožavali – rekao je Zapata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije