Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBONA - CEDEVITA 73:71

Bogdanović: Cedevitu je bilo slatko 'popiti'!

\'12.01.2011., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Savska 30, Zagreb - NLB liga, 16. kolo, KK Cibona - KK Cedevita. Marin Rozic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
12.01.2011.
u 22:09

Aco: Prijavio sam suca Neškovića zbog prijetnji da će nas masakrirati.

Oko 4000 gledatelja pjevalo je "Heja, heja, cibosi", a igrači su na parketu slavili pobjedu nad Cedevitom 73:71 kao da je riječ o osvajanju trofeja.

– Košarkaši Cedevite 'palili su se' na nas, a, eto, popiti Cedevitu tako je lijepo – rekao je sinoć odlični Bojan Bogdanović (20 koševa, sedam skokova) koji već četvrtu utakmicu zaredom igra pod injekcijom i koji je emotivnom proslavom svakog koša u posljednjoj četvrtini otkrio koliko je žarko želio pobjedu te pokazao da s velikim srcem igra za vukove.

Priča utakmice vrtjela se oko sjajnog Cedevitina centra Corsleaya Edwardsa (36 koševa i 8 skokova) koji je još jednom pokazao kako je Ciboni nasušno potreban centar. U reketu vukovi nisu pronašli odgovor, jako su se mučili i protiv postavljene zone Cedevite.

– Imao sam dvije pripremljene opcije da branimo Edwardsa, ali mi još uvijek ne možemo složiti cijelu momčad na treningu, a imamo i puno problema s čitanjem protivničke igre. Tjelesno smo limitirani, ne možemo u jednom ritmu igrati 40 minuta. Zbog svega toga jako sam zadovoljan pobjedom – rekao je Cibonin trener Anzulović.

Cedevitin trener Aco Petrović ljutio se na igru Vukušića i Trohe (bivši vukovi, op.p.), a posebno na suca Neškovića:

– Prijavio sam ga delegatu jer mi je otvoreno prijetio da će Cedevitu "masakrirati" prvom prilikom kad joj bude sudio.

Cibona je u Sutinskim vrelima izgubila s košem razlike što znači da će, budu li na kraju obje momčadi imale isti broj bodova, uspješnija biti Cibona. Sada Cedevita ima omjer 9-7, a Cibona 8-8.

Ključne riječi

Komentara 8

NF
NBA FEVER
00:36 13.01.2011.

cibona ima omjer 7/9 a cedevita 8/8

OB
-obrisani-
08:27 13.01.2011.

Bogdanović: Cedevitu je bilo slatko \'popiti\' jer posle onih tradicionalnih minus 25 do 30 u Euroleague odličan je osječaj bar nekog pobijediti na Balkanu !

WI
witchy
23:20 12.01.2011.

nemam niš protiv cedevite, al mi je drago kaj je cibona pobijedila.napokon im je možda krenulo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije